Vakantieverblijven

Sinds kort zijn al onze verblijven uitgerust met airconditioning

Bent u op zoek naar een veelzijdige vakantiebestemming? Dan zit u bij ons op het juiste adres. Door de unieke ligging van onze vakantieverblijven kunt u genieten van de combinatie van rust, natuur en cultuur. 

U kan kiezen uit ons:
Vakantieappartement
of
Vakantieverblijf ground floor

Vanaf 2022 kan u terecht in onze wellness en komt er nog een derde vakantiewoning bij met terras en een tuin die panoramisch uitzicht heeft op de zwalmvallei

Rust en stilte zijn tegenwoordig niet makkelijk te vinden, in Rozebeke (Zwalm) het hartje van de Vlaamse Ardennen is ze volop 'hoorbaar'. Eens u er bent, waant u zich terecht in een andere wereld. De ongereptheid van dit weidse doch ingetogen landschap zal u met verstomming slaan.

De vakantieverblijven zijn ondergebracht in een 18de eeuwse boerderij, het interieur straalt authenticiteit uit en zijn landelijk en modern ingericht. De verblijven zijn centraal gelegen in de Vlaamse Ardennen, meer bepaald in de Zwalmstreek in het pittoreske dorpje Rozebeke waar al enkele Vlaamse films zijn opgenomen, zo werden er onder meer scènes opgenomen voor 'Het verdriet van België' en 'Allez Eddy'

Vanaf onze locatie wandelt u direct de heuvels van de Vlaamse Ardennen in.
Ook de Ronde Van Vlaanderen passeert op 500m vanaf onze locatie.
Er zijn tal van mogelijkheden in de omgeving, zoals vele sportieve activiteiten waaronder wandelen, fietsen, mountainbiken, talloze bezienswaardigheden en gezellige dorpjes.

Laat u overtuigen door onze gedreven gastvrijheid en dit op een geweldige locatie.