Vakantieverblijven

!!! NIEUW !!!

Vanaf mei 2021 openen wij een tweede vakantieverblijf, er zal vanaf dan in elk vakantieverblijf airconditioning aanwezig zijn om uw verblijf nog aangenamer te maken.
Ons tweede vakantieverblijf zal plaats bieden aan 5 personen, het zal uitgerust zijn met een badkamer met inloopdouche, 1 slaapkamer voor 2 personen met een tweepersoonsbed of 2 éénpersoonsbedden, 1 slaapkamer voor 3 personen met een stapelbed en een éénpersoonsbed, een open keuken met grote ijskast en vriesvak, microgolf, elektrische kookplaat, oven, koffiezet en vaatwasser, zithoek met televisie, centrale verwarming en airconditioning. Afgebakende buitenruimte met tuinmeubelen en barbecue.
Foto's zullen beschikbaar zijn vanaf april. Boeken kan al vanaf nu. Voor informatie kan u ons steeds bellen.

Ons vakantieappartement is de ganse week boekbaar en blijft open als het restaurant gesloten is.

Bent u op zoek naar een veelzijdige vakantiebestemming?
Dan zit u bij ons op het juiste adres. Door de unieke ligging van onze vakantieverbijven kunt u genieten van de combinatie van rust, natuur en cultuur.

Onze vakantieverblijven zijn ondergebracht in een 18de eeuwse boerderij en zijn centraal gelegen in de Vlaamse Ardennen, meer bepaald in de zwalmstreek in het pittoreske dorpje Rozebeke waar al enkele Vlaamse films zijn opgenomen, zo werden er onder meer scènes opgenomen voor 'Het verdriet van België' en 'Allez Eddy'
Vanaf onze lokatie wandelt u direct de heuvels van de Vlaamse Ardennen in. Ook de Ronde Van Vlaanderen passeert op 100m vanaf onze locatie.
Er zijn tal van mogelijkheden in de omgeving, zoals vele sportieve activiteiten waaronder wandelen, fietsen, mountainbiken, talloze bezienswaardigheden en gezellige dorpjes.

Vanaf mei 2021 zullen onze 2 vakantieverblijven uitgerust  zijn met Airconditioning.