Vakantieverblijven

Sinds kort zijn al onze verblijven uitgerust met airconditioning

Bent u op zoek naar een veelzijdige vakantiebestemming? Dan zit u bij ons op het juiste adres. Door de unieke ligging van onze vakantieverblijven kunt u genieten van de combinatie van rust, natuur en cultuur.

U kan kiezen uit ons:
Vakantieappartement
of
Vakantieverblijf ground floor

Vanaf 2022 kan u terecht in onze welness en komt er nog een derde vakantiewoning met terras en tuin met panoramisch uitzicht op de zwalmvallei

Onze vakantieverblijven zijn ondergebracht in een 18de eeuwse boerderij en zijn centraal gelegen in de Vlaamse Ardennen, meer bepaald in de Zwalmstreek in het pittoreske dorpje Rozebeke waar al enkele Vlaamse films zijn opgenomen, zo werden er onder meer scènes opgenomen voor 'Het verdriet van België' en 'Allez Eddy'
Vanaf onze lokatie wandelt u direct de heuvels van de Vlaamse Ardennen in.
Ook de Ronde Van Vlaanderen passeert op 500m vanaf onze locatie.
Er zijn tal van mogelijkheden in de omgeving, zoals vele sportieve activiteiten waaronder wandelen, fietsen, mountainbiken, talloze bezienswaardigheden en gezellige dorpjes.

U kan terecht in één van onze twee vakantieverblijven, ons 1st verblijf is een appartement op de eerste verdieping en het tweede verblijf is op het gelijkvloers.