Algemene richtlijnen voor klanten

Om de heropstart van een horecaonderneming goed te laten verlopen zijn de algemene COVID-19-preventierichtlijnen essentieel. Deze dienen ook door de gasten strikt te worden nageleefd tijdens FASE 1 van de graduele heropstart. Dit zijn de richtlijnen voor de gasten:

- Zorg steeds voor een goede handhygiƫne door gebruik te maken van
de aanwezige handgels of door je handen voldoende te wassen.
- Gelieve via bankoverschrijving te betalen of cash
- Naar buiten gaan om te roken is niet toegestaan bij eet- en drankgelegenheden.
- Er wordt verplicht zittend geconsumeerd. Consumeren aan de bar of rechtstaand is niet toegestaan. - Enkel in eenmanszaken kan worden besteld en bediend aan de bar, steeds met respect voor de afstand van 1,5 meter met en tussen de klanten.
- Reserveer zo veel mogelijk op voorhand je horecabezoek.
- Houd 1,5 meter afstand van personeel en andere klanten, uitgezonderd de personen die deel uitmaken van je gezelschap.
- Beperk uw verplaatsingen in de horecazaak. Verplaats u enkel van en naar uw tafel en de toiletten.