Over ons

Wij aanvaarden voorlopig nog geen betaalkaarten

Ons restaurant werd voor het eerst geopend in 2006..

Alle vlees en schaaldiergerechten worden bereid op ons bourgondisch open haardvuur in het restaurant, de houtskool word tijdens de winter à la minute gemaakt met een combinatie van eik, beuk en kokos en tijdens de zomer bakken we op kokosbriketten en voegen dennennaalden toe waardoor de gerechten een heerlijk aroma krijgen.

De menukaart is beperkt doordat we steeds met verse producten werken van de beste kwaliteit.

De cote a los die tevens onze specialiteit is en filet-puur zijn van vrouwelijk belgisch wit-blauw, nieuw op onze kaart is de Ierse rib-eye van Herreford rund en de T-bone steak (het beste stuk van het rund)

Wij serveren nooit diepgevroren vlees waardoor het als eens kan gebeuren dat een bepaald gerecht niet meer te verkrijgen is.
Het vlees wordt pas op het moment dat u besteld, afgesneden van een volledig stuk. Onze frietjes zijn vers en de aardappelen zijn afkomstig uit ons dorp Rozebeke zelf.

Visgerechten vindt u niet op onze kaart maar indien u dit wenst kunnen wij op bestelling verse zalmfilet voorzien, geserveerd met bearnaisesaus en gebakken op houtskool.
(Reservatie voor dit gerecht kan tot woensdagavond)

De sausjes en vinaigrettes worden steeds vers gemaakt.

Met een totale capaciteit van 60 personen biedt ons restaurant heel wat mogelijkheden waaronder ook communiefeesten.

Op zondagnamiddag vanaf 15u kan u bij ons
terecht voor een lekkere a la minute gebakken pannenkoek, hoeveijs en appelstreusel.

Tip: Op zoek naar een origineel cadeau?
Voor ons Restaurant hebben wij speciale cadeaubonnen.