Eindejaarsmenus 2019/2020

Onderstaande menu's zijn enkel verkrijgbaar op reservatie.
Bij reservatie graag de gekozen menu vermelden.

Graag voorschotje van 25 euro p.p.
op rekeningnummer: BE54 001 474 225 497 met vermelding van uw naam en datum reservatie


- Kerstavondmenu 24/12 -
aanvang tussen 19u en 20u -

- Kerstdag 25/12 -
aanvang tussen 12u en 12u45

- Oudejaarsavondmenu 31/12/2019 -
aanvang tussen 19u en 20u

----------------------------------------------
- Kerstavondmenu  24/12 -

Feestelijk aperitiefje
---
Hapje met parmaham gevulde pasta, overgoten met roomsausje van parmezaanse kaas en snippers van bieslook
---
Roomsoepje van Mechelse asperges, afgewerkt met gerookte zalm en grijze noordzeegarnaaltjes
---
Canadese babykreeft op houtskool gebakken met lookboter en lookbroodje
---
Tussendoortje van Filliers fruitjenever
---
Op houtskool gegrilde ossehaas van wit-blauw rund met ganzenlever, roomsausje van zwarte peper, champignon, veenbessen en thijm, in gezelschap van licht gebakken beukenzwam en aardappelkroketjes
---
Kerstgebakje met koffie

- Prijs: 69,50 euro -
of 65 euro als u reserveert voor 1/12/2019
(Aangepaste wijnen en waters t.e.m. het hoofdgerecht inbegrepen)

-------------

- Kerstdagmenu 25/12 -

Sprankelend aperitiefje
---
Hapje met parmaham gevulde pasta, overgoten met roomsausje van parmezaanse kaas en snippers van bieslook
---
Roomsoepje van Mechelse asperges, afgewerkt met gerookte zalm en grijze noordzeegarnaaltjes
---
Op houtskool gebakken black-tiger scampi met roomsausje en lenteui
---
Tussendoortje van Filliers fruitjenever
---
Op houtskool gegrilde tournedos van Black Angus rund met roomsausje van zwarte peper champignon en thijm, licht gebakken beukenzwam en aardappelkroketjes
---
Fijn eindejaarsgebakje met koffie

- Prijs: 62 euro -
of 57 euro als u reserveert voor 1/12/2019
(Aangepaste wijnen en waters t.e.m. het hoofdgerecht inbegrepen)

-----------------

- Oudejaarsavondmenu -

Feestelijk aperitiefje
---
Hapje met parmaham gevulde pasta, overgoten met roomsausje van parmezaanse kaas en snippers van bieslook
---
Roomsoepje van oosterschelde kreeft, afgewerkt met noordzee garnaaltjes, rivierkreeftjes en een vleugje oude armagnac
---
Canadese babykreeft op houtskool gebakken met lookboter en lookbroodje
---
Fris tussendoortje van limoensorbet overgoten met ijsgekoelde Italiaanse limoncello
---
Op houtskool gegrilde filet puur van Black Angus rund met ganzenlever, roomsausje van zwarte peper, champignon, veenbessen en thijm, in gezelschap van licht gebakken beukenzwam en aardappelkroketjes
---
Fijn eindejaarsgebakje met koffie
---
Toost op het nieuwe jaar met een glaasje champagne

- Prijs: 95 euro -
of 89 euro als u reserveert voor 1/12/2019
(Aangepaste wijnen en waters t.e.m. het hoofdgerecht inbegrepen)


Online reserveren
Menu's
A La carte