Eindejaarsmenu's 2018/2019

Onderstaande menu's zijn enkel verkrijgbaar op reservatie.
Bij reservatie graag de gekozen menu vermelden.

Graag voorschotje van 25 euro  p.p.
op rekeningnummer: BE54 001 474 225 497 met vermelding van uw naam en datum reservatie



- Kerstavondmenu -
24/12 aanvang tussen 19u en 20u -
VOLZET

- Oudejaarsavondmenu 31/12/2018 -
aanvang tussen 19u en 20u
Oudejaarsavondmenu
nog 2 plaatsen vrij

- Kerstdag 25/12 -
VOLZET

- Nieuwjaarsdag 1/1/19 -
VOLZET

----------------------------------------------
- Kerstavondmenu -

VOLZET
Feestelijk aperitiefje met hapje
---
Roomsoepje van Mechelse asperges, afgewerkt met gerookte zalm en fijngesneden bladpeterselie
---
Canadese babykreeft op houtskool gebakken met lookboter en lookbroodje
---
Tussendoortje van Filliers fruitjenever
---
Op houtskool gegrilde runderfilet van Black Angus rund met ganzelever, roomsausje van zwarte peper champignon veenbessen en thijm, licht gebakken beukenzwam en aardappelkroketjes
---
Kerstgebakje met koffie en zoetigheden

Prijs: 69 euro
(Aangepaste wijnen en waters t.e.m. het hoofdgerecht inbegrepen)

-------------

- Oudejaarsavondmenu 2018-2019 -

Feestelijk aperitiefje met hapje
---
Consommé van bosduif en fazant met wintergarnituur
---
 Canadese babykreeft op houtskool gebakken met lookboter en lookbroodje
---
Fris tussendoortje van limoensorbet overgoten met ijsgekoelde Italiaanse limoncello
---
Op houtskool gegrilde hindefilet met een wildsausje, geserveerd met langzaam gegaarde jonagold appel overgoten met veenbessengelei en knolselderpuree
---
Eindejaarsgebakje met koffie en zoetigheden
---
Toost op het nieuwe jaar met een glaasje champagne

Prijs: 90 euro
(Aangepaste wijnen en waters t.e.m. het hoofdgerecht inbegrepen)

-----

- Feestmenu -
25/12 en 1/1/19
VOLZET

Sprankelend aperitiefje met hapje
---
Roomsoepje van Mechelse asperges, afgewerkt met gerookte zalm en fijngesneden bladpeterselie
---
Op houtskool gebakken black-tiger scampi met roomsausje en lenteui
---
Tussendoortje van Filliers fruitjenever
---
Op houtskool gegrilde tournedos van Black Angus rund met roomsausje van zwarte peper champignon en thijm, licht gebakken beukenzwam en aardappelkroketjes
---
Eindejaarsgebakje met koffie

Prijs: 60 euro
(Aangepaste wijnen en waters t.e.m. het hoofdgerecht inbegrepen)

Online reserveren
Menu's
A La carte