A la carte
- Voorgerechten -
Escargots de bourgogne
(6 stuks) 16.50 €
Kaaskroketjes van Brugse abdijkaas
16.50 €
Garnaalkroketjes
16.50 €
Duo van garnaal en kaaskroketjes
16.50 €
Scampi met pittig looksausje
(specialiteit van de chef)
(6 stuks) 18.50 €
Scampi diabolique
(6 stuks) 18.50 €
-----
- Hoofdgerechten op houtskool bereid -
Entrecôte
1ste keus Belgisch wit-blauw
25.50€
Côte à l'os
(specialiteit van de chef)
1ste keus Belgisch wit-blauw, 4 weken gerijpt
2 pers. 58.00 €
Ierse ribeye
Hereford rund
29.50 €
Scampi met pittig looksausje
(specialiteit van de chef)
(10 stuks) 26.50 €
Scampi diabolique
(10 stuks) 26.50 €
Gamba à la plancha met pittig looksausje
(7 st.) 28.50 €
-----
- Kindergerechten -
Balletjes in tomatensaus 13.00 €
Kipnuggets 11.00 €
Alle gerechten worden geserveerd met gemengde groenten en frieten
(Frieten kunnen vervangen worden door kroketten)